Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2009 16:32 - Здравословното хранене като начин на живот
Автор: studydenmark Категория: Други   
Прочетен: 4302 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 16.11.2009 10:09


Датски университет обучава специалисти по здравословното хранене безплатно.

Неправилното хранене, недостатъчната физическа дейност, както и замърсяването на околната среда са основните рискови фактори за хроничните болести, които ще станат причина за повече от 60% от смъртността в света до 2020 г. Обща отговорност е да се намали широкото разпространение на тези болести в световен мащаб. Чрез своята бакалавърска програма Global Bachelor in Nutrition and Health датският университет  SUHR’s Metropolitan University College се стреми да подготви специалисти, които ще поемат предизвикателството да работят за каузата здравословно хранене и начин на живот.

Suhr"s Metropolitan University College е образователна институция със 100-годишни традиции, в сърцето на Копенхаген. Учебното заведение работи в партньорство с правителствени и неправителствени организации на международно ниво, с други университети, както и с компании от хранителната индустрия. Висококвалифицираният екип от преподаватели има богат опит в сферата на храненето, диетологията и здравните науки. Качеството на преподаване в Suhr"s е признато от Европейската комисия и удостоено с EU Diploma Supplement Label.

БАКАЛАВЪРСКИ ПРОГРАМИ на английски език

• GLOBAL BACHELOR IN NUTRITION AND HEALTH

Срок на обучение: 3 Ѕ г.

След първите две години на обучение студентите специализират в една от следните области:

• Public Health Nutrition and Food Policy
• Lifestyle Coaching and Fitness Management

Изисквания за прием:
- диплома за завършено средно образование (легализиран превод на английски език; необходимо изискване е кандидатите да са изучавали химия мин. 2 години на гимназиално ниво, отговарящо на датското ниво С)
- английски език: IELTS 6.0, iBT TOEFL - 79 т. на компютърния вариант или английски език изучаван най-малко 3 години на гимназиално ниво с общ хорариум не по-малко от 315 уч.часа (отговарящ на датското ниво В)
- попълнен регистрационен формуляр (КОТ application form)
Допълнителни изисквания:
- мотивационно есе
- 2 препоръки (академична и/или професионална)
- други сертификати от участия в спортни или извънучебни дейности и др.
Краен срок за кандидатстване: 15 март

Методи на обучение: лекции и семинари, изследователски проучвания, работа в екип и по проекти, професионални стажове и учебни практики.

Изпити: писмени и устни през целия семестър, работа по индивидуален и/или колективен проект, на базата на който се извърша оценяването

Годишна такса за обучение: безплатно

ЕДЛАНТА
е официален представител в България на SUHR"s Metropolitan University College. В офисите на ЕДЛАНТА можете да подадете документи за кандидатстване в SUHR"s. Консултациите са безплатни. За повече информация, можете да пишете на university@edlanta.com или на 02/986 4001.




Тагове:   начин,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: studydenmark
Категория: Други
Прочетен: 115276
Постинги: 12
Коментари: 2
Гласове: 17
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930